1
2
3

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας «AutoScoop Hellas» δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδικού - λιανικού εμπορίου ανταλλακτικών αυτοκινήτων με πολυετή εμπειρία.

Έχει επιτύχει να βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων. Ειδικότερα στα Καινούργια Ανταλλακτικά η εταιρία μας εξυπηρετεί εδώ και χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ανάγκες σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε το μεγιστο κέρδος για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε σχέση με το κόστος κάποιας επισκευής σε φανοποιία ή μηχανικά, έχοντας παράλληλα άριστο αποτέλεσμα.

Στόχος και πολιτική μας είναι :

Ανταγωνιστικές τιμές - Γρήγορη εξυπηρέτηση - Πιστοποιιμένα προιόντα
 

Η εταιρεία AutoScoop Hellas είναι βασισμένη σε τρία χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να εξελίσεται διαρκώς. 

"Τεχνογνωσία - Εμπιστοσύνη - Ποιότητα"

Δώστε μια Δεύτερη Ευκαιρία στο Αυτοκίνητο σας...

Για όποια μάρκα αυτοκινήτων και αν επιθυμείτε, μια τεράστια Αποθήκη Ανταλλακτικών είναι στη διάθεση σας να σας δώσει λύση σε

Γνήσια, After Market και Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά,

Η εταιρεία AutoScoop Hellas διαθέτει ανταλλακτικά παντός τύπου αυτοκινήτου, εξειδικευμένο προσωπικό (πωλητές, τεχνίτες, διανομείς), δίκτυο ιδιόκτητων μέσων μεταφοράς των προϊόντων της, καθώς και παρουσία στο χώρο του διαδικτύου όπου εκεί μέσω φωτογραφιών και κωδικών του κάθε εξαρτήματος γίνεται σαφώς ευκολότερη και αμεσότερη η αναζήτησή του. Επίσης διαθέτουμε τμήματα χονδρικής αλλά και λιανικής, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προϊόντων τόσο Πανελλαδικά όσο και Πανευρωπαϊκά.

 

 

Ταυτότητα εταιρίας:

           Λευθεριώτης Χαράλαμπος

           Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

     Αναγεννήσεως 14, Μεταμόρφωση                 

                 ΑΦΜ: 066883661

                 ΔΟΥ: Νέας Ιωνίας

 

 

 

 

 

 

2012 - 2019 autoscoop.gr